Wafelbak

Datum: 
14/12/2019 (Hele dag)
Beste ouders en leden 
 
Naar ons tweejaarlijkse traditie mogen wij jullie melden dat de Ouistiti’s terug wafels verkopen! De leiding start op vrijdag 13 december met het bakken en verpakken. Met ons 30 jaar oude recept gaan we de strijd met de wafelijzers aan. 
 
Om een beetje in te schatten hoeveel wafels wij moeten bakken, hebben we voor jullie een bestelformulier voorzien. Deze kunnen jullie online invullen via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv_KlyuGcXshgDNSmenoPkWl90oDL5... Voor de mensen die niet zo technisch aangelegd zijn, voorzien we enkele papieren versies. Deze zijn te vinden in het winkeltje en dienen op dezelfde plaats worden binnengebracht. Betalingen dienen te gebeuren bij het afhalen van de wafels. 

 
Om de nodige hoeveelheden ingrediënten aan te kopen, vragen wij om de wafels te bestellen tegen 13 december. Daarna worden de bestellingen afgesloten. De bestellingen kunnen worden opgehaald in het lokaal op zaterdag 14 december van 10.00u tot 17.30u. 
 
Heb je geen bestelling of wil je meer wafels, haast je dan naar ons lokaal, want op = op.  Voor een pakje van 5 overheerlijke wafels vragen wij een klein prijsje. 4 euro per pakje, per 3 pakjes vragen we 10 euro. 
 
De wafels van de Ouistiti’s zijn niet alleen superlekker, er hangt ook een wedstrijd aan vast. Voor het gezin dat het meeste pakjes verkoopt, geven wij één ticket weg voor een scoutsweekend (bww-weekend of jvg-weekend). Spreek dus iedereen binnen je familie of vriendenkring aan en vergroot je kans!