De ouititi's verkopen pralines (15/12/18)

Gegroet lieve scouts, ouders en vrienden!
 
Onze wafels vliegen elke twee jaar de deur uit omdat wij die met zoveel liefde klaarmaken voor jullie. Het jaar dat we geen wafels bakken, verkopen we pralines! Zoals dus ook dit jaar opnieuw!
Deze pralines ogen misschien minder mooi of vallen in de chocoladefabriek wel uit de boot, maar smaken minstens even lekker! Wij beslisten op missie te gaan om deze pralines te redden van de vuilbak en zo het wegwerpgedrag een beetje tegen te gaan. Maar ook om jullie van zoetigheden te voorzien tijdens de feestdagen.
 
Bij deze: wij verkopen pralines!
     - Voor 1 pakje van 250 gr vragen wij €5.
     - Bestellen kan via het invulformulier dat jullie in bijlage terugvinden. Op het Sinterklaasfeest worden er ook formuliertjes meegegeven. Jullie kunnen deze formulieren bezorgen aan de leiding, of in onze brievenbus komen stoppen op onze vaste stek in de Ninoofsesteenweg. (Denken jullie er alvast aan jullie formulier in een envelop of plastiekje te stoppen? We zouden niet willen dat jullie bestelling onleesbaar wordt door het herfstweer!)
 
De pralines kunnen afgehaald worden in ons scoutslokaal op zaterdagnamiddagen 08/12 en ook 15/12, onze laatste activiteit dag voor de Kerstvakantie.
 
Vragen? Stel ze gerust via eenheidsleiding@ouistitis.be .
Liggen onze pralines ook bij jullie op de feesttafel binnen enkele weken? 
 
Alvast bedankt voor de steun!
Scoutsgroeten,
Het Ouistiti-team!